Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försenat

nu kommer kylan
den som vi väntat länge
våren försenas?




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-02-20 07:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja burrrrrrrrrrrrrr...här är det tio grader just nu...och det kunde man lika gärna vara utan...din dikt tar jag till mig kan du förstå!!!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP