Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minimorgon

fem minuter kvar
sen kommer klockan ringa
och då stänger jag av den

fem minuter kvar
sen måste jag gå upp
men jag kommer stanna kvar

fyra minuter kvar
sen väcks jag
utan resultat

fyra minuter kvar
av nattens bästa sömn
sen ropar jobbet på mig

två minuter kvar
men jag vill inte kliva upp

två minuter kvar
och snart klingar klockan

fem minuter för sen
och jag hastar ut ur sängen
för att kasta på mig kläderna

imorgon stiger jag inte upp




Fri vers av mångata
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-02-20 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata