Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När..

När mörkret sakta faller,
och idag förvandlas till igår
Stannar jag upp för mig själv
Försöker finna ord
Försken finna en mening
Men ingen punkt kommer
Inget komma heller
Bara en tom liten rad, skapad av osagda känslor.




Fri vers av Mimsen
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-02-20 13:13



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
små korta rader, tillsammans så oskyldiga och ihop så utlämnande bara, under kanske tom *le*

BRA!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Mimsen