Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakna!

Mamma, när jag var tretton år gammal
kände jag dina läppar vidröra min panna
och värmen du gav kittla min ådror

Mamma, när jag var fjorton år gammal
gav du mig ett litet hjärta av guld
jag hängde den runt min hals, mamma
det minns du va?
Jag kände dig, igenom det halsbandet, mamma

Men idag mamma,
idag betyder den mer mamma

Mamma, idag betyder den dig
den betyder att du finns här
ändå, mamma

Mamma, jag drömmer om dig varje natt
jag ser dig dansa
med änglar och sagotroll

Mamma, ibland ser jag mig själv där
dansandes med dig
Bara med dig, mamma
och enbart du och jag existerar då, mamma
men det visste du va?

För du känner likadant va, mamma?
snälla mamma, säg att du saknar mig med




Fri vers av Mimsen
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-06-03 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimsen