Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slocknade ljus, krossade hjärtan & tatuerade misstag.


Här står jag ensam kvar
efter nattens sista samlag

Här står jag ensam kvar
efter nattens sista nattpuss mot min hals

Ja, här står jag ensam kvar
med ditt namn feltatuerat i mitt hjärta

och längs gatan jag går slocknar nattens sista ljus
och mitt hjärta faller,
faller i kras

För här, här står jag ensam kvar med alla minnen kvar




Fri vers av Mimsen
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-07-30 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimsen