Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, kom hem!

Mamma, inatt viskade änglarna i mitt öra,
dem återuprepade dina visdomsord:
\"älskling, gå aldrig min väg\"

Mamma, varför ska jag inte det?
Varför ska jag inte följa dina steg?

Du sa förut att änglarna bett dig om hjälp,
att det var därför du behövde flyga din väg
men mamma, nu behöver jag din hjälp!
kan du komma tillbaka, mamma?

snälla, jag kan sjunga en sång, mamma..
jag kan göra allt du vill att jag ska göra
dansa
rita
måla
krama om dig, av glädje

Mamma, pappa slog mig igår.
visste du om att han gjorde så?
Var det därför änglarna ropade på dig, mamma?
mamma, behövde dem hjälp att laga honom?
att få honom snäll?
mamma, snälla mamma...

Kom hem!





Fri vers av Mimsen
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-01 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimsen