Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag, älskade?


Får jag gömma några drömmar hos dig?
Några naiva
och
vackra
Som andra kanske flinar åt.
Jag vill se dem leva och bo inom dig
och en dag, kanske formas
till en verklighet

Får jag dansa klumpigt
och sjunga falskt, en solig dag
när mitt hjärta spränger i bröstet?
och sedan springa in i din famn
för att åter finna ro.

Får jag vara din värme?
och långsamt tina i din famn
när min själ blivit biten av kylan?

Får jag ge dig mitt liv?
Skratta
Krama
Sjunga
Gråta
och dansa av kärlek för dig,
Utan att du blir för rädd?

Får jag se dig i ögonen?
och låta mitt leende berätta
hur mycket jag egentligen älskar dig?




Fri vers av Mimsen
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-06-01 15:30



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
kärleken är härlig..vacker dikt..
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mimsen