Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blondies

Hon står och leker med döden framför ett stup
ovissheten skyltar med varningstexter,
fast hon blundar så medveten
om fallet
som redan skett

Den andra skriver brev om
att aldrig mer
älska
för det brändes att ta på sin kärleks hud igen,
tystnaden från det som inte hörs
blåser liv i orosmoment som skulle
förbli dåtid

Ja, den andra klär av sig varje natt och vet
att det kunde varit hans
händer på hennes bara hud men istället
låtsas hon som om
någon annan var han

Hon läser och förtränger,
det är nutiden som räknas och
allt annat är desperat sympati
för en svag

Ja, han klär av henne ibland
när hon lagt sig på hans bröst
och hon känner

två hjärtan slå




Fri vers av fou
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 14:01



Bookmark and Share


  soulmate_
så himla bra...
\"ovissheten skyltar med varningstexter\"
är ett exempel på en mycket snyggt formulerad rad bland många!
du skriver otroligt jättebra men jag förstår inte riktigt titeln på denna..?
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

fou