Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och aldrig de tu mötas igen

viljan att lyckas
och motivation att lyckas
går inte hand i hand

istället har motivationen
den jäveln
åkt på någon sorts långtidskryssning
enligt rykten
senast sedd i trakterna kring Nya Guinea
medan viljan kämpar kraftlöst i motvind

man kan ju undra
hur två så perfekta vänner
kan glida isär
så omåttligt rejält?
enligt rykten började sprickan
då viljan i ett svagt ögonblick
sucktade efter en chokladkaka
och motivationen råkat somna
men vaknade abrupt till liv
medan viljan knaprade i sig läckerheten

sedan dess har inget varit sig likt
viljan är viljelös
och motivationen bortrest





Fri vers av Xena
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-02-20 14:46



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Du kan verkligen skriva...

Viljan är viljelös
men itne ditt skrivande
2007-02-20

    BetweenTheLines
riktigt bra skrivet
träffsäkert(undrar om din ovh min motivation
är på samma kryssning)
2007-02-20

  PaksWolf
Suveränt! Jag gillade upplägget, bilderna. Ja, hela texten! Den stämmer såååå bra överens med hur det oftast känns.
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Xena