Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

socker söt

hon var söt
söt som socker
med tindrande ögon
ögon i bärnstens brand
ett leende av körsbärsdoftande läppar
läppar att längta efter
hon var söt
socker söt
hon var en dröm
en suddig illusion




Fri vers av Xena
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-02-20 14:50



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Henne har jag träffat, Tyvärr
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Xena