Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka drömmar

Mörka skuggor,

iskalla andedräckter

sveper i mitt hjärta av frusen is

Nu finns bara du och världen kvar






Fri vers av singforabsolution
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 17:04



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Intressant text! Det är sista raden som skapar spänningen. \"Bara du och världen\", så vem är det då som är utanför detta?

Tack för läsningen.
2008-01-02

  Larz Gustafsson VIP
När makrokosmos krisar finns alltid mikrokosmos.
Men även där behövs ljus och värme.
Varifrån skall man få detta välbehövliga och livsnödvändiga?
I litteraturen, i musiken, i filmerna, tänkte jag.
Hos det motsatta könet, drömde jag.
Men det räckte inte...
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution