Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finnas....

Jag torkar dina tårar.
Tar din hand.
Håller den försiktigt.
Kramar om dig hårt.
Vill få ut allt som gör ont.
Pratar till dig.

Det kommer bli bättre.
Kanske inte just nu.
Men i en annan tid,
en annan dag.
Kommer världen le med dig!!!!!




Fri vers av Tezz
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-02-20 18:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Att bara finnas till för någon annan o bara vara där är gott**
Fin text!
2007-02-24

  Lena K Nilsson VIP
Tröstande och fin!
2007-02-20

  thyra
Trösterik text. Fin!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.