Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från ett berg


Jag ser buskar träd i solen
Drinkar druckna lojt vid poolen
Vågor kluckar lätt vid stranden
Mysigt samtal hand i handen
Jag ser vinglas iskall öl
Sto som skrittar följt av föl
Frostat glas med gin och is
Från mitt berg syns paradis

Jag ser barnen sova länge
Vacker blomma guldgult hänge
Träd som blommar blommor vita
Inga ormar som kan bita
Jag ser utsövd lycklig mor
Ingen barnsko allt för stor
Jag ser små som äter bra
Från mitt berg syns Shangrila

Jag ser öron som får vila
Jag ser färger guld och lila
Jag ser trösklar hela mattor
Ingen lövhög inga krattor
Jag ser pengar som finns kvar
Lite mer än fyra dar
Jag ser ljus i herrens hand
Från mitt berg syns Kaanans land




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:25



Bookmark and Share


  Agnes
Underbar utsikt från ditt berg - och sedvanlig ljuv poesi!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun