Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det en dröm? Det är vad det är nu.

Min vackra verklighet med dig blev en dröm som bara fanns om nätterna.
Min vackra verklighet med dig, ska den försvinna lika plötsligt som den kom?
Min vackra verklighet med dig, var allt en dröm?
Snälla säg att det inte var det?

Nu är allt en dröm älskling, ge mig vår vackra verklighet igen.
ge mig den, föralltid?

litar du på mig?
du och jag mot världen.




Fri vers av Jennie1127
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-02-21 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127