Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanrummen

i mellanrummen
framträder andra bilder
sinnena vidgas




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-21 09:37



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Perfekt ... gäller både tid, människor, tavlor som ska hängas, bilder som ska målas ... allt! Och orden!
2008-12-07

  figurett
Mellan rummen hör vi hemma, utomhus lever vi, inte nu, vi går i väggen utan perspektiv av solnedgångens horisont, en sån tavla
2007-02-21

  joss
så sant så sant, kort men så klockrent
2007-02-21

    Människobarn
Ja det är verkligen sant!
2007-02-21

  Rachel Roth
snyggt formulerat och inspirerande
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP