Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prestationsångest

DU MÅSTE

jag måste jag måste jag måste jag måste
klara det,
vara bäst
åtminstone nästan

DU MÅSTE

hur ska jag hinna
livet springer förbi mig
jag hinner inte
jag hinner inte
ohh kan inte andas

DU MÅSTE

kan inte
orkar inte
jag är så trött
vill egentligen
men
jag orkar inte

DU MÅSTE
ANNARS DUGER DU INTE
ANNARS ÄR DU INGET
ANNARS FINNS DU INTE
DU MÅSTE

tunga tårar vill tränga fram
tysta skrik ylar i mörkret

jag orkar inte
jag kan inte
jag är så trött

DU MÅSTE




Fri vers av Xena
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-02-21 12:24



Bookmark and Share


    _hanna_
Underbar, känner igen mig alldeles för mycket.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Xena