Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snötyst

tårar
svarta som natten
fläckar mina kinder
blöta skyldiga tankar som
dalar likt flingorna utanför fönstret

mitt sinne har tappat orken
jag gråter mig till sömns
här inne kan ingen storm stilla vinden
ingen sol värma isfläckarna

tårar
som ett besked om att natten
stannat stilla under mina fingrar
tyst lugnt och alldeles hysteriskt
ramlar jag in mot drömmarna

vem bär mig hem till tryggheten




Fri vers av mångata
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-02-21 12:37



Bookmark and Share


  Gawain
Så starkt du skriver människa... blir helt matt, djupt berörd.. *gillar*
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata