Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kliar under huden på mig

Jag vill härifrån
kasta mig under isen i en sjö
känna kylan tränga igenom min yta och
svalka min rastlösa stjäl som brinner inuti
det kliar under huden på mig

Jorden känns numera som en spelplan
så snälla
slå ut mig från den
jag är inte sugen på att segra
för alla vet
att jag inte är en sådan som vinner i spel
jag klättrar på väggar


plus minus noll
är ingenting
och jag är lika meningslös
som alla hissmusik ni någonsin hört




Fri vers av starsail
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-21 14:05



Bookmark and Share


  thyme
jag kan inte säga riktigt sådär kontruktivt som jag borde, jag vet bara att jag tycker att den var bra! jätte! (:
2007-09-01

  Fred Söderblom
hey jag skulle säga att du har ett fräscht språk men jag vet inte riktigt vad jag menar med det.

det är en duktig metafor den där sjön alltså alltså
jag skulle säga att sjön & kroppen byter plats
vilket ju är ett gammalt poetknep.

sen gillade jag det du skrev på presentationen om yngres & äldres poesi. det kändes, shit det kändes så rätt!
2007-05-08

    ej medlem längre
WOOH! skitbra, i like :D:D
2007-02-26

  hellolove
jag förstår, jag gillar verkligen den här.
bra skriver och så, ärlig.
2007-02-25

    Sushi
ja, mer texter åt folket!
särskilt när du skriver
2007-02-24

  unhappyvoices
FYFAN SARA!!!!!!!!!
du blir bara bättre och bättre, och du utvecklas ruskigt snabbt.
Shit, kvinna <333333333333
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail