Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så jävla orättvist

 

 

När allt jag vill är att laga mat
så är ingen hungrig
när allt jag vill är att städa
är golvet spegelblankt
när allt jag vill är att älska med dig
då är du bortrest
när allt jag vill är att sova
då droppar kranen




Fri vers av Xena
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-02-21 15:56



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Lagen om alltings .......
2007-02-21

  Lars Granlöf
Lagen om allting djävlighet...
2007-02-21

  Lars Granlöf
lagen om alltings djävlighet...
2007-02-21

    sunnanvind
tihii... bra skrivet!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Xena