Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med en dåres envishet söker jag kritik för denna dikt genom att göra små ändringar och publicera på nytt.


sneseglaren

Med flaggan
i topp

vindflöjeln
som kompass

och båtens
topplandterna
som ledstjärna

gick han
till botten




Fri vers av Anders P VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-02-21 18:23



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
Ser en sjöman på sin båt en stormig natt som
Seglar för sista gången,
Tyckte den var mycket vacker fastän den var kort,
Ibland är det dem som säger mest,
Bra !
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP