Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hjärta som slår är livet och vi borde vara mer ödmjuka


ETT ODE TILL ALLA HJÄRTSLAG

ETT ODE TILL ALLA HJÄRTSLAG



Ett hjärta som slår är livet och vi borde vara mer ödmjuka
Men istället så finns det en stor plats för denna avundsjuka
Låt varje hjärtslag påminna dig om att du finns i livet
För var rädd om dig annars kommer du att vara med i arkivet

Du bör kunna vara i mitt hjärta för att förstå hur jag känner
Kan det vara så ibland att skenet bedrar, de är inte mina vänner
Det kan vara mycket skört och ibland faller det uti gråt
Men efter ett regn får vi se solen, se inte tillbaka utan framåt

Hur mycket vi än är skilda åt så klappar två hjärtan samma slag
För kärleken är universell och håll dig fast vid den ett bra tag
Det är så att se man in i sin kärestas ögon, så ser man ett hjärta
Man kan också ser att där finns vissa saker som tyder på smärta

Ta chansen att älska och bli älskad även om du faller dit ordentligt
För visst är det bättre att kunna ge kärlek, det är riktigt väsentligt
Alla dessa hjärtslag för kärleken borde bli till den rödaste vårflod
Jag vet att man borde bida sin tid, men det är svårt med tålamod


Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-02-21 19:25



Bookmark and Share


    Geerpop
Kärleken är och ger alla hjärtslag
en större betydelse
Vilken fin dikt

Geerpop
2007-02-21

    *Zenobia*
Ja..om inte kärleken fanns....så vore jag nån annanstans...

Innerligt och varmt skrivet...
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G