Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag anser att många missuppfattar kristendomen, kristna som okristna.


Missförstånd

 

Han sa inte

Döda din fiende

Han sa

Älska den

 

Han sa inte

Du tror inte. Du förtjänar inte mig, din jävla hora!

Han sa

Du syndar och det gör ont.

För jag älskar dig

mer än du någonsin kan förstå

Men kom hit

(min älskade)

så ska jag hålla om dig

till tidernas slut.

 




Fri vers av Yster
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-02-21 21:33



Bookmark and Share


    Enannan
riktigt rörande vacker sister
2007-02-21

  thyra
Ett missförstånd som du rättade till med värme. Tack!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster