Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P Dear Lover And Friend


Everyone I Know Goes Away In The End

Sakta såg jag snön föra dig bort ifrån mig
Mitt hjärta stannade upp
Men blev åter upplivat av värme

Men som jag sa
Jag litade på dig
Jag testade alla mina gränser för din skull
Som vanligt står jag ensam kvar i slutet

Nu när jag tänker på dig
Och det som du och jag hade
Så blir allt suddigt
Det gick så fort
Lycka är den bästa drogen om man vill fördriva tid
Jag vill hålla dig i handen igen
Jag vill veta att det vi hade inte var en dröm

*Jag vill känna det jag aldrig trodde var sant*


Jag trodde att jag funnit sista biten i mitt pussel
Men som vanligt springer HAN och förstör det för mig
Många bitar försvunna och jag kan inte hitta din

Du lämnar mig här själv
Som min pappa gjorde en gång
Fast denna gången inte pappa
Utan DU min älskade vän

Snälla, stanna kvar och håll om mig


Jag känner mig sviken av en högre makt
De tar allt jag har och lite till
Men det sista strået är draget för dom tog dig

*Everything I Used To Be Is Falling Apart Without You*




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-02-22 00:11



Bookmark and Share


  *Camilla*
Så jäkla vackert
jag förstår inte hur du gör
jätte jätte bra!
Så fin...till vem är denna?
till hon som...inte...lever?
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak