Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grannar är bra att ha. Lånade ägg av min igår när jag behövde till mitt semmelbak. Så gjorde vi när jag växte upp. Spring över och fråga om du får låna lite socker sa mamma.


En vänlig granne


Var vänlig mot din granne

Du vet aldrig när du behöver

en hjälpande hand

låna ett ägg eller en deciliter vetemjöl




Övriga genrer av eva m h
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-02-22 00:55



Bookmark and Share


  nettizen
så sant så. Jag har nog kanske haft tur, för jag har alltid haft såna grannar och försöker vara likadan själv. :)
2007-02-22

    sunnanvind
Mmm... Så är det här.
Det är skönt med grannar!
Häromkvällen,då blöjorna var slut,
var det bara att låna en...
Klart man är rädd om sina grannar!
Bra skrivet!
2007-02-22

  Lilla My* VIP
Vad roligt att det fungerar fortfarande!!
Något man minns från förr men som kommit bort i hanteringen...tyvärr!
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h