Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

solen i dig
väcker hoppet i mig
att någon dag
våga förlora
utan att förlora
mig själv

för ingenting




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-02-22 11:14



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo