Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara på gränsen till vansinne.


"Jag älskar inte dig" sa du avmätt,
och lämnade omgående salongen.
Det var höst, och min dyra efterätt,
spydde jag upp på balkongen.

Natten var mörk, och vinden vit,
och restaurangens gäster var så stela.
Tanken på självmord hade hunnit en bit
fram tills dess att orkestern började spela.

Där stod jag själv, i blinkande ljus,
med en drinkpinne i munnen.
I högklackade skor och uppknäppt blus,
utan några slantar till önskebrunnen.

Men va fan, tänkte jag och gjorde en piruett
"Man får väl se till att vindarna vänder"
Jag förlorde en man samt en efterätt
och det är nog sånt som händer!

Den natten blev jag full, vilket var helt okej,
för klockan ett var jag den sista gästen.
Och jag antar att det var en bekräftelse "grej" i mig
som fick mig att ligga med hela orkestern!!


















Fri vers av Maria Natasja
Läst 950 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-03-16 17:35



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...hur bra som helst!!
sparar!
2009-08-25

  Ex¤animo
haha... "The best way to get over someone is to get under someone"... Alltså, en hel orkester, det blir ju en hel del gratis underhållning... Kanske värt den dyra efterrätten, trots allt?
2009-03-18

  Suzy med punkterna
Dy lyckas få dina slut till att vända upp och ner på hela texten. Mycket bra och många applåder!
2009-03-17

  Lena Krantz VIP
Synd på efterrätten bara...jag menar den VAR ju dyr!

;o)
2009-03-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bara så helt enkelt helt underbar.
Ler så stort.
Fint flyt i den här.
2009-03-17

  självdestruktiv
Fick mig att både le och skratta, bra skrivet!
2009-03-17

  Hans w-art Westlund VIP
underbar. humoristisk och bitsk. och på rim dessutom. fram med gitarren och lägg till musiken.
2009-03-17

  absintum
Denna applåderade jag redan efter inledningsstycket och resan till slutet gjorde mig inte besviken, snyggt!
2009-03-16

  Caprice! VIP
Tack för kvällens hittills härligaste skratt!
Du är obetalbar, vännen!
2009-03-16

  SeXara
You are IT! :)
2009-03-16

  Carola Zettergren
Dråpligt sanslöst och mycket välförfattat!!!!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja