Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte städa i sitt förflutna.



Männen i mitt liv
har stelnat

precis som offren i från Pompeji.

Den enda som egentligen klagar

är min son

som tycker att de tar upp för mycket
plats i hallen.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-19 10:24



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Bravo, ett ännu mer överraskande slut hade varit att de tar för mycket plats i trädgården eller under källaren :-)
2020-11-20

  Horace
Det var mycket trångt i Medusas hall,
i hennes kök och vardagsrum, de
fanns överallt de stelnade
männen, hos dig finns
de bara i hallen och
din son är snäll


synd att
klaga

2020-11-19

  Bjarne Nordbö
Din direkthet i uttryck. Hade glömt. Hur vass du var.
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja