Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om du inte fanns.



Hade det inte varit för
att ljudet utav
vår separation
lät som ett sönderrivet bokmärke.

Så hade jag aldrig kunnat
dra mig till minnes
att du någonsin existerat.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-19 00:41



Bookmark and Share


  wiria77
rader som berör
rader som griper tag
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja