Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och 6 är allt du vill ha

 

och jag fuckar upp livet
var och varannan dag
helg
eller två emellan
kanske tre
eller sex är det som gäller
när jag vill ta mig fram
till det som hägrar
bara bröst
lever jag emellan
du och hur du kysser
den där huden
mellan
i dekolletaget
som jag pudrar varje dag
8.13 magiskt tal
som 6
eller andra dagar
för hur lever du
livet som jag vill leva
med dig
och ingen annan
ost, paprika och bröd
tunna skivor av dig
du mig och jag
fyller mig med negerbollar
fast det får jag inte säga
då är jag rasist
inte född på 6tiotalet då
det var laglig att kalla chokladbollar
för negrer
men du, hur är det
älskar du mig
eller är jag ett tidsfördriv
som vilken annan som helst. typ
en fattig dagdrivare
en älskarinna i svart
hemlig
gömd i fickan
på din kofta
och barry white sjunger
soul även om han är död
på skivspelaren
på repeat
om och om igen
precis så som
jag längtar dig
om och om igen
fast jag tvekar
då och då
kanske gör du det med
inte vet jag
för du talar aldrig om
vad du tycker
känner
eller om jag betyder något
för dig
för någon annan
i månsken
i helvete
och barry är död
trots allt
liksom du
och jag
är över
over
and out
ute
i kylan
eller
typ
lost in space
som du skulle sagt om du vetat
vad jag vet
eller inte vet
vad vet jag, mer än
ingenting
allting i ett andetag
eller 2
och 6 är allt du vill ha

 




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-29 17:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Superbt!!!
2009-07-30

  Lena Krantz VIP
Negerbollar är negerbollar

i alla fall om man är född på fem...tiotalet!

hi hi

Du, det här var helt enkelt jämrans bra, det var skoj och allvar i en underbar ström och mix!
2009-07-29

  ~Leonardo~
Melankoliska tankar om det torftiga i livet..
slentrian gör att man vill något nytt....
sex är ju inte allt...skulle det vara det så, hade man tröttnat väldigt fort. Visst heter det negerbollar...
2009-07-29

  Maria Natasja
Jag har läst mycket utav dig,
men det här....måste nog vara den bästa texten hitintills.
Jag läste den här texten, din text, med Thåströms sång: "kort biografi med litet testamente"i bakgrunden.... och det hände ngt med dina ord, när musiken ljöd samtidigt som jag läste..(Prova)
Oj, Lili...Den här texten bokmärker jag tusen gånger om!
2009-07-29

  Epione VIP
Men så bra
bara rakt ner utan omväg om hjärnan
ett flöde av känslor och tankar
Så härliga detaljer..
Massor av frågor men inga svar..
Men också sorgsen och ensam i sin framtoning
Lovely
2009-07-29

  glittervakuum
Bra så himla bra
gillas starkt
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP