Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge pågår natten.


Mitt hjärtas zigenare
dansar vilt
på vardagsrumsmattan

som att jag inte fanns.

I natt kommer han kyssa mina höfter röda
och strö paljetter i mitt hår

i morgon är han borta.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-19 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja