Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka kärlek.


En runda till,
en cigarett och ett samtal

om ingenting.

En obäddad säng
ett solkigt linne och
en solkatt
på din skuldra.

Ibland låssas jag att
jag älskar dig

fastän
jag inte vet hur man gör.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-18 23:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Stilren...tidsenlig....satan !
2020-11-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
räcker väl att du blir älskad
så kan du leka lite till:)
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja