Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag en kvart ifrån livet.

Det gör inget att hönsen dör
på garageuppfarten säger du
och tänder en cigarett
eller
att skottkärran inte längre
är röd.

Så länge jag sitter kvar med
klänningen uppdragen
över knäna på farstu trappen
och nynnar på obegripliga sånger.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-18 23:44



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Intressant text. Fantastisk titel!
2020-11-22

  Gunnar Hilén VIP
Strålande säger jag med arabiska bokstäver eller var de kommer ifrån.
2020-11-19

  Domenico VIP
Ursäkta......här blev det helt fel!
Tragikomik var det jag ville säga...fast i kyrilliska bokstäver....
Izvineniye!
2020-11-18

  Domenico VIP
???????????????
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja