Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äger din stund på jorden.



Lämna gatorna öppna i natt

och din ytterdörr stängd

småfåglarna under takåsen
har berättat allt

och dina timmar är räknade.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-19 09:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna, å du allsmäktiga Gudinna
2020-11-19

  Gunnar Hilén VIP
Anar jag en mordisk känsla ?
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja