Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då gryningen aldrig vaknar

ensamheten är en omslutande mantel
skapad av fjärilsvingar
var skyddande stofft för länge sedan
smulats och förmultnat
mellan de väggar där jag förvarar
mina låsta dörrars hemligheter

 

- ingen frihet i sikte, ingen frihet, ingen alls

 

det är bara tomhet
och jag söker dig i mina böcker
och tecknar dig med min penna
men du är likt skuggorna
undflyende och jag kan inte få fatt dina
ansiktsdrag

 

- ditt svarta hår faller ner över mörka ögon, det finns ingen morgondag




Fri vers av Jess81
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-02-22 11:20



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....mycket vacker...mycket sorglig....vi har alla våra sätt att försöka återkalla någon som vi saknar....jag vet....kram från Aisha
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jess81