Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

En saknad som sliter och drar
Likt en sylvass kniv,
Skär den i en sargad kropp
Hjärtat värker i bröstet
De torra läpparna smakar salt av gråt
Nätter av sömnlöshet
Tårar av blod längs smutsiga kinder
En blick uppåt

Jag fryser av all kyla
Varför är alla så iskalla?
Vill ha dig här
Nu




Fri vers av Jannike
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-22 13:12



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Jag sitter just nu och \"fryser\"
Känner igen denna känslan så väl
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike