Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..första dagen på resten av ditt liv.. Första strålbehandlingen i morgon


Tack för den goda hembakade limpan






Mina ögon fångar snöflingor
medan skyddande skuggor
vaksamt följer mina tankar


Överväldigad av människor
som slutit upp kring mig
sitter jag och förnimmer
den overkliga verkligheten


I morgon följer mig en skyddsängel
när jag går in och ut
genom den Blå Porten







Övriga genrer av Bim
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-02-22 13:54



Bookmark and Share


  Tothem
Jag är med dig i tankarna imorgon, kära Bim.
Kramar Lillemor
2007-02-22

  joss
förtrollande!
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bim