Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas hoppas hoppas

Kan man vara kär på avstånd?

Ja, det kan man,
man kan vara hur kär som helst,
och det är jag,

i dig

Att vakna varje morgon
och hoppas på det bästa.
hoppas hoppas hoppas
Att gå och lägga sig varje kväll
och hoppas att något händer nästa dag
hoppas hoppas hoppas.

Hoppas på vadå egentligen?

Jag känner dig inte,
men är ändå hopplöst förälskad



Hopplöst förälskad i någon jag aldrig kommer få.




Fri vers av vapendragare
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-22 15:58



Bookmark and Share


    sunnanvind
Det vet du inte min vän...
Hoppet ska man aldrig förlora!
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare