Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märket av dina läppar

Du fångade mig och sa att du visste att det var vi

Du visade dig så lycklig i min varma famn

Och våra ögon, de talade samma språk

Du lovade att snart vara tillbaks

Men när tåget sakta for in i natten genom virvlande snö

Hade du lämnat märket av dina läppar på mitt vinglas

Det enda som finns kvar

Jag såg dig aldrig mer




Fri vers av Dangereux
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-22 16:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ja där fångade du stämningen och känslan mycket väl. Snyggt.
2008-03-28

    Lenac
vacker men ledsam i samma stund
2007-03-06

  swimsus@gmail.com
Poetiskt att reflektera över sånt som endast blir kvar på ett glas. Momentaliskt och tragiskt.
2007-02-26

  Madicken1978
Så underbart fin!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Dangereux
Dangereux