Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig

Allt glädjerus gör det svårt att leva

Jag är nöjd.
Så nöjd.
Så nöjd så.

Allt i livet sprakar och glittrar.
Naturen har aldrig varit så vacker.
Glittrande klart slår solen sina strålar mot den klara himmelen.
Jag ler, och behöver inte drömma mig bort.

Plus

Världen är din kamera och du behöver inte älska med linsen.
Det är det jag gillar med dig

Jag ler fortfarande.




Fri vers av seratonin
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-02-23 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seratonin