Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det abiotiska rummet

Trädens grenar hänger tunga
pudrade med silver
naturen vackert målad vitt
näsan röd av kyla

Knarret under mina fötter
tar jag som ett omen
under knarret, djupt därunder
vilar sommaren

Mellan vinterknarret där jag går
och sommaren som vilar
finns ett liv som ingen ser
men som alla vet

Där i det abiotiska rummet
kryllar det av liv
det är kryp vi aldrig ser
av sorter vi inte kan

Jag ville jag vore en lite myra
eller nån lite stekel
som kunde få vara med
därunder och styra




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-02-23 08:08



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag tycker om denna dikt, det är fint flöde och sköna formuleringar i den. bra!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP