Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
| TTP, you knows who you are And where are you? Don\'t do you remember what du said to me? \"Du är min vän\" Vart tog den sanningen vägen?


Undrar vart Du tog vägen där ända bort i Göteborg men ändå här i min dator



Likaså snön faller blå i mörkret

saknar jag Dig

Likaså snön ligger orange i ljusets sken

undrar jag var Du är

Likaså månen spelar vit på nattens skådespel

ärras min själ i undran vart Du tog vägen

Likaså svarta äppelträden sträcker sina knotiga fingrar mot himlens skådespel

sträcker mina tankar sig ända bort till Göteborg, var är du?

Likaså haren skuttar över ängen med spåren efter sig ropande på sin andra hälft

ropar jag tyst inom min själ på Dig, som en gång sa

\"Du är min vän i alla fall, om och om igen :)\"

Vart tog den Sanningen vägen?

Likaså räven liggande på sidan blödande från sidan ylande av smärta

smärtar mitt hjärta av tystnaden

Likaså tystnaden trycker över isen täckt av en dimma i morgonens tid

lider tystnaden från Dig

Likaså ett lo ropar efter sin döda hälft

ropar min själ i undran vart en del tog vägen


Du, min vän
Du kom
och gick

Min själs dörr är öppen ändå
för alltid
för just Dig





Fri vers av Skymningens Miia
Läst 629 gånger
Publicerad 2007-02-23 17:47



Bookmark and Share


  The Third Poet
Du sluta upp med det där, fan jag förtjänar inte det :S...
2007-03-04

  TedEdFred
altså shit. *stirrig* jag vet inte vad jag ska säga så underbart vackert och målade men herregud vad vackert \"Likaså svarta äppelträden sträcker sina knotiga fingrar mot himlens skådespel\" lät! och så sorlig dikt men shiit jag vet inte vad jag ska säja. Jättebra!
Kram
2007-02-25

  Lollan_
denna gillade jag starkt. Mest början, det var så vackert. Så åhh, jättejättejättevackert! \'Likaså\', det blir sån effekt när du skriver. Och du skriver ditt eget, det är bäst, jag förstår verkligen vad du menar. Och jag tycker verkligen om den, och speciellt speciellt speciellt början. Titeln är också helt ljuvlig underbar söt. Jaag gillar denna mycket :)
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia