Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En halvminuts ord. Ögonblickspoesi. När allt det genomtänkta inte fungerar.


Ibland

Ibland är böckerna mina
bästa vänner
skrev hon medan
hon drack sitt té

och jag kände igen mig litegrann
en sån skulle man ha
en tjej som dricker té
med snöret kvar i koppen




Fri vers av Andreas Borg
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-23 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg