Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar det som en gång var vi

Jag saknar inte dig,
jag saknar oss




Fri vers av vapendragare
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-02-23 22:52



Bookmark and Share


    henley
enkel å mkt fin! :)
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare