Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag skrika till ditt ansikte eller ska jag viska till dina fötter?

Du säger att du älskar mig,
men du vågar inte titta mig i ögonen när du säger det.

Du säger att jag betyder allt för dig,
men du tittar på mina fötter när orden lämnar din mun.

Du säger att du inte kan leva utan mig,
men mina bröst är tydligen för dig
mina ögon.

Du säger att jag är jobbig,
då är mina ögon aktuella.


Ska jag skrika åt ditt ansikte,
eller ska jag viska till dina föttter?




Fri vers av vapendragare
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-02-24 12:44



Bookmark and Share


    henley
BRABRABRA! UNDERBAR!
Gillar denna otroligt mkt.
\"Ska jag skrika åt ditt ansikte,
eller ska jag viska till dina fötter? \" Underbart kompis! :)
2007-03-06

    sötsnö
wow
snyggt snyggt snyggt!
det går ju bara uppåt stella :)
2007-02-24

  joss
jadu, ett svar man inte vet riktigt.
tycker mycket om titeln, mycket tilltalande
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare