Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 



morphinebaby



det är så mörkt i rummet
du sover inte längre här pojken
och vi pratar bara om venerna
nuförtiden
nuförtiden
ifrågasätts vår vänskap
och flickor leker rivaler
med mig med mig med mig
men jag är ingen rival till någon
för du kommer alltid vara min pojke
mitt andningshål
men jag är ingen rival till någon
bara till mig själv
för jag tål inte speglar längre
det är någon som stirrar hålögt tillbaka
någon jag inte känner igen
som möter min blick
som möter min blick
men blundar
när den ser
att jag bara är jag bara är jag
alla är bara upprepade ord av dig
ekon av något dom inte förstår
ekon och amfetamin
men jag skriver om morphinet
sobrilen
flykten
jag skriver om nätterna pojken
om hur du inte längre är här
och hur mina armar famlar efter skräcken
medan allt du gör
är att undvika sömnen
och hur jag inte längre kan skydda dig
förlåt
förlåt
jag kan inte längre skydda dig
från monstren
förlåt




Övriga genrer av Smultris
Läst 895 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-25 01:07



Bookmark and Share


  devilsangel
detta är en tung och grymt bra text om hur beroendet kan se ut...Du öppnar en värld som inte är vacker, men du klär det i poetiska uttryck och gör det vackert ändå
2007-05-17

  Silverprinsen.
talande titel och vackra ord,
välskrivet och tämligen känsloväckande
2007-05-02

  yoyyo
weei. grym text
2007-02-28

    Charlotte S
Starkt! Styrka till dig!
2007-02-26

  aftermath
mycket insprängt i denna text.
tankesprång
2007-02-26

  Stefan Ek
den här tyckte jag mycket om, även om jag inte förstod dess konkreta innebörd så gav den mig bilder som jag fann obehagliga.
2007-02-26

  adina
jag får ont när jag läser men jag förstår inte varför kan du förklara?
fast det griper fast och smärtar vackert. som vanligt i guess.
2007-02-25

  mariann
När du skriver om saknad så skriker dina rader ut längtan som biter sig in under mina ådror.
Och slutet mjukar ut men ändå är längtan efter det som var starkt där.
Och titeln är just wonderful.
2007-02-25

  Shininkagemusha
Stark uppgivenhet utan alltför mycket sentimentalitet, sorgligt och starkt.
2007-02-25

    Erika H
ren naken poesi
starkt och gripande
en verkligt snygg text som bara är så.... så... innanför
erika
2007-02-25

  Ola Rydberg
Stark och sorglig
2007-02-25

  himlens hemlighet VIP
fan smultron va du kan...mor-fin bejbi...har du lite över?
2007-02-25

  [ShadowWalker]
*Tårar i bläck*

MITT HJÄRTA.......





har någon sett mitt hjärta?




Det borde vara här någontstans... det slet sig, vrängde sig ur mitt bröst.




jag hörde dess skrik och jag sprang...



Det gjorde även mitt hjärta, hjälplöst flyende från minnet av en kropp, av ett liv.


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

*gråter*
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris