Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att plocka spillror efter en lång natt


ytterligare en closingtime

Söndertrampat söndersparkat
fimpar i vintervinden
tango på golv av krossat glas
Skratten på avstånd,sordinerade av barväggar

leenden fryser bara du värmer
stödd av dej och dej
sammanflätade händer av hopp mellan oss
ödegata, taxi, polisbilsglid
dans på mjuka golv
closingtime

en till för vägen
en till för dej och dej
en till för morrondagen
en till farväl

Och ytterligare en closingtime

och allt detta mitt i denna lyckliga tid
i allt det mjuka och varma
ytterligare en closingtime

Och sen den riktiga bluesen
smyger kattmjukt och klöser

och closingtime for ever






Fri vers av Jan Linderoth
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-02-24 19:29



Bookmark and Share


  madinsane
yeah. en vodkablues att vajja till.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth