Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIA TANKAR

FRIA TANKAR.

Kroppen åldras
Det kan hjälpas upp med
allsköns teknik
Men varje fri tanke som
föds i själen
föryngrar denna
En vitalitet av känslor
och uppriktighet
Kan ge morgondagen
ett annat ljus
Låt den bli en del av
ditt hjärta
Ju mer du tar in
av kärlek
Desto mer kan du ge

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-02-24 21:50



Bookmark and Share


  MonaLisa
En härligt glädjande tet, hoppfull, med ärlighet. Texten håller ihop bra, även om den börjar i en ände, och slutar i en annan. *ler*
2007-02-25

  Ann-christin
Ja den var väldigt bra skriven.
kan bara ge högsta om dömmet.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G