Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finner sällan det jag söker


Jag letar
men finner sällan
det jag söker

jag har letat efter lyckan så länge nu
att jag har skoskav på hälarna
och skrubbsår på knäna

och allt du har att ge mig
är en atlas men förstår du inte
lyckan finns inte med på världskartan

du skulle bara veta
att lyckan är du
och att solen lyser för oss







Fri vers av Elie
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-02-24 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie