Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


jag vet att jag är blyg
och faktiskt ganska grå
jag vet att jag kan verka trist
bara för att mina ord är få

men du

har du tittat under fasaden
på vad som döljer sig där
har du sett mitt hjärta
och vad som gömmer sig där

för du

jag är nog bättre än du tror
och faktiskt ganska snäll
har du förstått det nu
vill du va med mig ikväll

och du

du är bättre än du tror du med
och faktiskt ganska magsik
snälla kom nu till mig
allt annat vore tragiskt

men du

resten behåller vi för oss själva





Fri vers av Elie
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-02-24 22:27



Bookmark and Share


  J. Novkovic
~ den här texten har ett härligt flyt! rimmen är så söta :)
2007-02-24

  karolina d
Vilket flöde, med fina betoningar och sött slut.
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elie