Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hårresande


SKÄGGET

Mitt skägg har fått en kompis
hon har svala välformade händer
som långsamt,varsamt
passerar genom allt det grå

Mitt skägg har en vän
och vi gläds båda två
njuter och spinner som en trivselkatt

Mitt skägg lever upp
till oanad spänst
men glänser sorgset av mina tårar

Mitt skägg fick en som älskade
mina händer ser hennes hud
och älskar fingertoppsmötet

Mitt skägg nästan lyser i mörkret
fast det varit i världen rätt länge
Grått lite slitet, längtar det
till nästa möte.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-25 00:33



Bookmark and Share


  stronza
Ja där vill jag va. Skön men stickig läsning.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth